Anunturi 

Restricţiile de pe podul de la Feteşti nu vor fi ridicate până în Paşti. Grindeanu anunță că lucrările continuă și în luna mai

Restricţiile de pe podul de la Feteşti nu vor fi ridicate până în Paşti. Grindeanu anunță că lucrările continuă și în luna mai

Lucrările la podul de la Feteşti continuă, iar restricţiile rutiere nu vor putea fi ridicate până la Paşti, aşa cum era planificat, a spus ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

„S-au găsit probleme în momentul în care au decopertat. Au găsit probleme de structură, probleme mai grave decât se aşteptau şi de aceea nu s-a putut respecta. Se lucrează. În momentul în care s-a decopertat şi s-a văzut structura şi-au dat seama că e nevoie de lucrări mai ample faţă de cât şi-au planificat iniţial. Trebuia să fie restricţia până în Paşti, din ce mi-au spus va mai dura probabil şi pe parcursul lunii mai o săptămână-două”, a spus Grindeanu, potrivit Agerpres.

El a dat asigurări că, atunci când va începe sezonul estival, excluzând minivacanţa de 1 Mai, nu vor mai fi restricţii.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, şi ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au efectuat, marţi, o vizită la Administraţia Portuară din Constanţa.

Sursa:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook