Eveniment 

Cum s-a produs accidentul de pe DN1. 11 oameni și-au văzut moartea cu ochii, după un moment de neatenție

Cum s-a produs accidentul de pe DN1. 11 oameni și-au văzut moartea cu ochii, după un moment de neatenție

Accident în lanț pe DN1, în dreptul localităţii Baloteşti. 11 oameni şi-au văzut moartea cu ochii, după ce o maşină s-a răsturnat iar alta a rămas suspendată pe un parapete. În carambol au fost implicate 6 autoturisme de pe ambele sensuri. Ambulanţe, maşini de descarcerare, dar şi un elicopter au intervenit pentru a ajuta victimele.

În urma accidentului a rămas un cimitir de maşini. Un autoturism s-a răsturnat şi a ajuns cu roţile în sus, iar un altul a rămas complet suspendat pe parapetul de beton dintre sensuri.

Accidentul a avut loc în jurul orei 16, în localitatea Baloteşti. Potrivit primelor date, un şofer care venea dinspre Ploieşti ar fi pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a rostogolit. A acroșat două mașini care circulau regulamentar. Una dintre ele a intrat la rândul ei pe sensul opus și a lovit alte două.

În zona unde a avut loc accidentul parapetele care desparte cele două sensuri e întrerupt. În plus, afară ploua și potrivit martorilor toţi şoferii implicaţi în accident circulau cu viteză.

Martor: Ăsta a vrut să întoarcă, după cum arată maşina. Acolo l-a bubuit de a ajuns până aici. Se circulă haotic. Uitaţi-vă la gardul ăsta câte găuri are. Toate sunt făcute de la accidente rutiere.

11 oameni erau în cele şase maşini implicate în accidentul de la Balotești

Doi au fost scoşi de echipele de descarcerare. În total, cinci victime au fost transportate la spitalele Elias şi Floreasca din Capitală. Din fericire, toate conştiente, spun medicii. Una din ele, în stare mai gravă, a fost preluată de un elicopter SMURD. Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo.

Daniel Vasile, ISU B-IF: Având în vedere numărul ridicat de persoane rănite, a fost necesară alertarea şi deplasarea la caz a elicopterului SMURD şi a încă patru ambulanţe.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook