Extern 

Navalnîi cere liderilor occidentali și Facebook să „zdrobească propaganda lui Putin”

Navalnîi cere liderilor occidentali și Facebook să „zdrobească propaganda lui Putin”

Alexei Navalnîi
Opozantul rus aflat în detenţie Aleksei Navalnîi a îndemnat joi giganţii occidentali din domeniul tehnologiei să deschidă un „front al informaţiei” prin intermediul unor campanii publicitare menite să ajungă la ruşi.

„Avem nevoie de publicitate. De multă publicitate”, a adăugat Navalnîi.

Criticând recentele sondaje potrivit cărora susţinerea pentru preşedintele Vladimir Putin a crescut de la începutul ofensivei în Ucraina, el a dat asigurări că este vorba de „o minciună”.

Twitter, Instagram şi majoritatea publicațiilor independente au fost blocate de autorităţile ruse de la declanşarea ofensivei în Ucraina.

Autorităţile ruse şi-au întărit puternic presiunile şi arsenalul juridic pentru a controla comunicarea asupra războiului din Ucraina, ameninţând să aplice pedepse de până la 15 ani de închisoare pentru difuzarea de „informaţii false” asupra armatei ruse.

Agenţia rusă pentru supravegherea comunicaţiilor, Roskomnadzor, a interzis recent Google că facă publicitate pentru serviciile sale în Rusia, după ce a acuzat YouTube că difuzează „informaţii false” despre forţele ruse.

sursa:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook