Sociale 

Patru teatre din Bucureşti au rămas fără conducere dintr-un foc. Directorii acuză Primăria de sabotaj

Patru teatre din Bucureşti au rămas fără conducere dintr-un foc. Directorii acuză Primăria de sabotaj

Patru manageri de teatre din Bucureşti n-au trecut de evaluarea făcută de membrii comisiei de cultură din Primăria Capitalei. Directorii teatrelor Nottara, Excelsior, Metropolis şi Opera Comică pentru copii acuză municipalitatea de sabotaj, aşa că vor depune contestaţii şi plângeri în justiţie.

“Nota este 7,18. Este o notă care nu îmi mai permite să depun un nou proiect de mandat”, a declarat Adrian Găzdaru, director Teatrul Excelsior. Patru manageri şi-au pierdut scaunele. Cea mai mică notă a fost pentru cel de la teatrul Nottara, deşi primise laude în timpul evaluării. Nota prea mică nu îi mai permite să continue mandatul aşa că a depus contestaţie si va da în judecată primăria.

Toţi cei 4 manageri de teatre vor depune contestaţii

“Mi s-a reprosat de pilda stilul jurnalistic pentru prima dată. Abuz mai mare în serviciu  eu n-am auzit”, a declarat Marinela Ţepuş, director Teatrul Nottara. Soprana Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, n-a luat nici ea notă de trecere. “Dacă am fi în capitalism pur, patronul v-ar spune: desfiinţaţi teatrul şi păstraţi magazinul”, spune Felicia Filip. Vineri nu va mai fi în funcţie.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook