Eveniment 

Percheziţii de amploare într-un dosar de trafic internaţional de arme, droguri şi valută falsă. Printre cei vizaţi şi un medic stomatolog din Caransebeş

Percheziţii de amploare într-un dosar de trafic internaţional de arme, droguri şi valută falsă. Printre cei vizaţi şi un medic stomatolog din Caransebeş

 

Au fost percheziţii de amploare în această dimineaţă în zona Banatului, într-un dosar de trafic internaţional de arme, droguri şi valută falsă. În urma controalelor, oamenii legii ar fi găsit mai multe arme de foc pe care le-au confiscat. Una dintre ele a fost descoperită chiar în locuinţa unui medic stomatolog din Caransebeş. Ar fi însă vorba despre o întreagă grupare, coordonată de un bărbat aflat în închisoare.

Gruparea este condusă de un bărbat din Caransebeş care se află acum în penitenciarul din Timişoara. Acesta are deja de ispăşit o condamnare. Conform primelor informaţii, gruparea vindea mai multe arme altei grupări de motociclişti din Suedia.

Practic armele erau cumpărate din Bulgaria, iar mai apoi erau revândute. Poliţiştii din cadrul Biroului de Crimă Organizază au reuşti să stopeze un prim transport de arme ce urma să ajungă în Suedia cu ajutorul autorităţilor de acolo.

Au avut loc mai multe percheziţii în 21 de locaţii din Reşiţa, Timişoara, Caransebeş şi Calafat, printre care şi la locuinţa unui medic stomatolog din Caransebeş. Au fost găsite foarte multe arme de foc în aceste locaţii. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a întîmpâ pentru a fi traşi la răspundere.

 

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook