Eveniment 

Bărbat amenințat cu pistolul după o șicanare în trafic

Bărbat amenințat cu pistolul după o șicanare în trafic

Bărbat amenințat cu pistolul, după o șicanare în trafic, pe un drum din  Dolj - 7Media.ro

Un bărbat a fost amenințat cu pistolul de un șofer în urma unei șicanări în trafic. Incidentul a avut loc pe un drum județean din Dolj.

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au fost sesizați sâmbătă, prin apel la 112, de o femeie cu privire la faptul că, în timp ce se afla în trafic, în calitate de pasager într-o mașină, a fost amenințată cu un pistol de un alt participant la trafic.

Polițiștii au făcut un filtru rutier pe raza orașului Segarcea, fiind astfel depistată mașina în cauză.

La volanul mașinii a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din comuna Giurgița, care a prezentat polițiștilor o armă neletală cu bile și 7 cartușe, pentru care deține un permis de armă.

Arma a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost dus la sediul poliției pentru audieri.

Din cercetări, a reieșit că, în timp ce bărbatul de 43 de ani, conducea un autoturism pe DJ 561 între localitățile Giurgița și Cerăt, între acesta și un alt bărbat, de 30 de ani, din comuna Urzicuța, care conducea un autoturism în aceeași direcție de mers, a avut loc o șicanare în trafic, în urma căreia primul l-ar fi amenințat cu un pistol pe cel de-al doilea.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Totodată, cei doi șoferi au fost amendați pentru adoptarea unui comportament agresiv în trafic și le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa:digi24.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook