Eveniment 

Suflete sfâșiate după ce un militar din Huși, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani

Suflete sfâșiate după ce un militar din Huși, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani

Un militar din Huși, tată a doi copii, a murit la doar 39 de ani, după ce a suferit un AVC. Vestea morții a fost confirmată de colegii săi de la unitate.

“Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. este în doliu, alături de familia camaradului nostru cap. Bucos Cătălin, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la vârsta de doar 39 de ani. Un om deosebit, un militar demn de încredere și un exemplu pentru ceilalți camarazi, cap. Bucos Cătălin și-a luat adio de la noi, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. A fost un soț și tată apreciat, un bărbat energic, vesel și optimist. Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familie și să odihnească în pace sufletul colegului nostru. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna, CĂTĂLIN!”, au scris colegii.

Doi copii au rămas fără tată

Căsătorit și tată a doi copii, Cătălin era cunoscut printre apropiați ca fiind o fire veselă, prietenoasă și mereu sufletul petrecerii. Nimeni nu se aștepta la dispariția sa fulgerătoare. Așa că vestea morții sale a căzut ca iun trăsnet printre apropiați.

“Dumnezeu să te ierte și să ne reîntâlnim cu bucurie în Raiul promis”

„Am stat ușă în ușă și am fost cei mai buni prieteni 14 ani…am crescut împreună…am dormit unul la celălalt….avem un milion de amintiri….Duce ce ne-am mutat de la bloc, ne-am văzut tot mai rar…viața ne/a dus pe fiecare pe cărarea lui…Am mai ținut legătura…am mai vorbit din când în când…abul trecut mi-ai făcut o “ultimă” lucrare, poarta de la casa părinților. Acum 2 luni ai venit la munte, la pensiune. Ai zis că voiai să te relaxezi puțin. M-am bucurat enorm. Acum îmi dau seama că ai venit să îți iei rămas bun. Ai început o nouă călătorie pe care o vom face cu toții la un moment dat. Îmi pare enorm de rău că ai plecat așa devreme, Cătăline. Dumnezeu să te ierte și să ne reîntâlnim cu bucurie în Raiul promis”, a scris un alt apropiat al militarului.

Mesajele au curs pe rețelele de socializare: „Dumnezeu sigur te va ierta! Știu asta pentru că tu, în ultimele tale clipe, ai salvat vieți! Parte din tine încă trăiește, aici, pe pământ! Odihnește-te în pace!”, „Drum lin, Cătăline! Condoleanțe familiei!”, „Dumnezeu sa te ierte dragu nostru Catalin!! Vei rămâne mereu in sufletul nostru ca nașu cel mic!!!”, „Dumnezeu sa te ierte, camarade drag! Condoleante familiei!”.

Sursa:observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook