National Stiri 

Bebeluş salvat la limită din braţele tatălui scandalagiu, care-l chinuia sub ochii mamei şi ai fratelui. Clipe de teroare în apartamentul din Italia

Bebeluş salvat la limită din braţele tatălui scandalagiu, care-l chinuia sub ochii mamei şi ai fratelui. Clipe de teroare în apartamentul din Italia

 

Poliţiştii chemaţi să aplaneze un scandal domestic, provocat de soţ, au fost îngeri păzitori pentru bebeluşul familiei. Orbit de furie, tatăl şi-a aruncat pe jos copilul, care a fost la un pas să se izbească de podeaua apartamentului din Italia.

 

Bebeluş salvat din braţele tatălui scandalagiu

Un bebeluş a fost la un pas să sufere răni grave, poate chiar să-şi piardă viaţa, prins în mijlocul unui scandal violent iscat chiar de tatăl său. În noaptea de 3 spre 4 aprilie, bărbatul de origine nigeriană, în vârstă de 28 de ani, a intrat nervos în apartamentul din Florenţa unde locuieşte alături de soţie şi cei doi copii mici.

Copilul, salvat de poliţist după ce tatăl l-a aruncat pe jos

Poliţiştii chemaţi să calmeze spiritele l-au găsit pe scandalagiu ţinându-şi în braţe fiul care abia a împlinit un an, iar la vederea agenţilor, acesta a aruncat pe jos bebeluşul. Din fericire, un poliţist a prins copilul în braţe, chiar înainte ca micuţul să se izbească de podea. Între timp, în prag a apărut şi mama, care se adăpostise în locuinţa vecinilor împreună cu celălalt copil. Femeia şi-a strâns în braţe fiul salvat chiar sub ochii ei.

Tulburată de incident, aceasta le-a povestit în lacrimi poliţiştilor că soţul a venit acasă târziu, a trezit copiii şi a început să-i insulte şi să-i lovească. Ar fi doborât-o la podea, unde a sugrumat-o chiar lângă cei mici. Cu greu, a reuşit să se refugieze în apartamentul vecinilor, dar mezinul a rămas în strânsoarea tatălui.

Scandalurile se ţineau lanţ. Bătăi gele încasate de soţie

Bătăile ar fi o realitate obişnuită în casa acestuia, spun vecinii, potrivit La Nazione. Cu doar câteva săptămâni în urmă, bărbatul a fost arestat după ce şi-a ameninţat soţia cu cuţitul la gât. Acum, va avea de dat explicaţii în faţa legii pentru chinurile la care şi-a supus familia.

Sursa:observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook