Eveniment 

Cine este militarul român care a murit strivit de tanc la Poligonul Smârdan din Galaţi. Sebastian avea 35 de ani şi era căsătorit

Cine este militarul român care a murit strivit de tanc la Poligonul Smârdan din Galaţi. Sebastian avea 35 de ani şi era căsătorit

Un accident dramatic a avut loc, vineri dimineaţa, în Poligonul Smârdan din Galaţi. Un militar de 35 de ani a fost călcat de tanc în timpul unui exerciţiu militar. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru plutonier.

 

Cine este militarul român care a murit la Poligonul Smârdan din Galaţi. Sebastian avea 35 de ani şi era căsătorit

Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă, informează Ministerul Apărării Naţionale.

Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața.

Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar Galați, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Cine este militarul român mort în poligonul Smârdan

Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a decedat vineri, 18 martie, pe timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați.

Militarul avea 35 ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.

Sursa:observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook