Eveniment 

Familie îngenuncheată de durere. Băieţelul de 9 ani, care a murit subit în somn, a fost găsit de sora sa: ”Dumnezeu ne-a oferit momente speciale cu el”

Familie îngenuncheată de durere. Băieţelul de 9 ani, care a murit subit în somn, a fost găsit de sora sa: ”Dumnezeu ne-a oferit momente speciale cu el”

Un băieţel de nouă ani din Utah, aparent sănătos, a fost găsit mort în patul său sâmbătă dimineața. Familia încearcă acum să înţeleagă ce s-a întâmplat. Se pare că în momentul în care cel mic a fost găsit, murise deja de câteva ore.

Băieţelul de 9 ani, care a murit subit în somn, a fost găsit de soră câteva ore mai târziu

Logan Gagnier, în vârstă de nouă ani, din West Jordan, nu era bolnav și nu avea semne de traumă când s-a culcat vineri seara, după o zi distractivă alături de familie. Dar când părinţii au observat că sâmbătă doarme până ​​mai târziu decât de obicei, mama lui, Rebecca, și-a trimis fiica cea mare să-l verifice. Aceasta l-a găsit pe Logan fără suflare.

Familia este zdrobită de vestea morţii băieţelului

Tatăl său, Garth, a spus că băieţelul nu avea probleme de sănătate cunoscute și era un copil activ. Autopsia preliminară a revenit ca fiind una neconcludentă, lăsând familia încă să se întrebe ce s-a întâmplat. ”Era sănătos și activ, așa că este confuz și frustrant. Nu știu cum o să umplem acea gaură. Logan avea atât de multe de oferit”, a ţinut să mai specifice tatăl.

Mama lui, Rebecca, a postat duminică un omagiu sfâșietor pentru fiul ei pe pagina ei de Facebook, la o zi după ce au aflat că a murit: ”Lumea ta se poate spulberă într-o clipă… Lumea noastră nu va mai fi niciodată la fel”.

Inclusiv unchiul şi mătura sa au vrut să adreseze câteva cuvinte: ”Dumnezeu ne-a oferit momente cu adevărat speciale cu el. Nepotul meu a fost brusc luat, în somn. În timp ce căutăm răspunsuri cu privire la motivul pentru care s-a întâmplat această tragedie, ne amintim de personalitatea lui extraordinară.”

Sursa: Observator.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook