Stiri 

Cîțu: Sancțiunile aplicate Rusiei și investițiile americane în România, printre subiectele discutate cu vicepreședintele SUA

Cîțu: Sancțiunile aplicate Rusiei și investițiile americane în România, printre subiectele discutate cu vicepreședintele SUA

Florin Cîțu dă noroc cu Kamala Harris.

Principalele subiecte ale discuției cu vicepreședintele SUA, Kamala Harris, au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB, scrie pe Facebook Florin Cîțu, președintele Senatului.

„În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost sancțiunile dure aplicate Rusiei de SUA și susținerea noastră deplină pentru majorarea bugetului Apărării la 2,5% din PIB”, transmite Florin Cîțu.

Președintele PNL menționează că un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții.

„România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, încheie Cîțu.

Sursa:digi24.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook