Economic 

Ministrul Economiei: Benzina și motorina nu sunt produse oarecare. Prețul lor poate afecta economia, iar statul nu poate fi indiferent.

Ministrul Economiei: Benzina și motorina nu sunt produse oarecare. Prețul lor poate afecta economia, iar statul nu poate fi indiferent.

Florin Spătaru, ministrul Economiei, a declarat că operatorii din piață trebuie să înțeleagă că benzina și motorina nu sunt produse oarecare. „Prețul lor poate afecta grav economia națională și de aceea statul nu poate fi indiferent”, a spus ministrul, care a anunțat și sancțiuni severe pentru cei care „își îngroașă profiturile pe seama distrugerii noastre economice”.
„Operatorii din piață trebuie să înțeleagă că benzina și motorina nu sunt produse oarecare. Prețul lor poate afecta grav economia națională și de aceea statul nu poate fi indiferent. Pe termen mediu și lung analizăm posibilitatea introducerii de licențe de operare pe piața de carburanți din România”, a declarat ministrul Economiei, Florin Spătaru.

„Intenția Ministerului Economiei este ca în cadrul acestor licențe să introducem reguli mult mai stricte privind comercializarea carburanților. Astfel, sancțiunile pot viza chiar şi suspendarea sau anularea licenței. Nu putem asista impasibili cum unii își îngroașă profiturile pe seama distrugerii noastre economice”, a adăugat Spătaru.

sursa:digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook