Extern 

„Nu pleca, iubitul lui mama”. Momente sfâşietoare la înmormântarea lui Sorin, cel mai tânăr militar mort la Constanţa

„Nu pleca, iubitul lui mama”. Momente sfâşietoare la înmormântarea lui Sorin, cel mai tânăr militar mort la Constanţa

Momente sfâşietoare la înmormântarea lui Sorin Pătrașcu, cel mai tânăr militar care a murit într-una din cele două tragedii de la Constanţa.

Zeci de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum în satul natal din comuna argeşeansă Lunca Corbului pe tânărul care peste două luni ar fi trebuit să spună da.

Visul însă i s-a spulberat miercuri seara, când elicopterul Puma s-a prăbuşit la doar câteva zeci de minute după ce plecase în misiune de salvare. Înlăcrimate şi împietrite de durere, mama şi logodnica lui Sorin au stat una lângă alta lângă sicriul copilotului şi şi-au luat rămas bun.

„Nu pleca, iubitul lui mama”

Momentul sfâşietor a fost cel în care mama lui Sorin a început să plângă: „Cum mai trăiesc eu fără să-ți aud vocea, dragostea lui mama?! Nu pleca, iubitul lui mama, așteaptă-mă. Nu asculta de ei, nu pleca”, au fost cuvintele cutremurătoare ale mamei, potrivit ziarulargesul.ro.

Pe timpul funeraliilor, în semn de omagiu adus militarilor care și-au pierdut viața, aeronave are Forțelor Aeriene Române și ale aliaților care execută misiuni de poliție aeriană întărită în România vor executa survoluri ale zonelor în care au loc ceremoniile.

Sursa: Observator.to

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook