Sport Stiri 

 NEWS ALERT  FIFA și UEFA au suspendat din toate competițiile reprezentativa Rusiei și echipele de club

 NEWS ALERT  FIFA și UEFA au suspendat din toate competițiile reprezentativa Rusiei și echipele de club

Logourile FIFA și UEFA
FIFA și UEFA au suspendat din toate competițiile reprezentativa Rusiei și toate echipele de club din această țară, au anunțat luni conducerile celor două foruri, într-o declarație comună, potrivit CNN.

Gianni Infantino și Aleksander Ceferin, șeful FIFA, respectiv al UEFA au spus în declarația comună că „speră că situația din Ucraina se va îmbunătăți semnificativ și rapid, astfel încât fotbalul să poată fi din nou un vector pentru unitate și pace între oameni”.

„Ca urmare a deciziilor inițiale adoptate de Consiliul FIFA și de Comitetul Executiv UEFA, care a presupus adoptarea de măsuri adiționale, FIFA și UEFA au decis împreună că toate echipele rusești, fie că sunt naționale sau de club, să fie suspendate de la participarea atât la competițiile FIFA, cât și UEFA”, se arată în comunicat.

O altă decizie anunţată astăzi, cu efect imediat, este faptul că UEFA a hotărât să încheie parteneriatul cu Gazprom în toate competiţiile. Decizia a intrat deja în vigoare şi acoperă toate acordurile existente, inclusiv UEFA Champions League, competiţiile UEFA la echipele naţionale şi UEFA EURO 2024.

Sursa:digi24.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook