Meteo 

Vremea 6 martie. Temperaturile vor scădea sub normalul perioadei. Minimele pot ajunge şi la -7 grade

Vremea 6 martie. Temperaturile vor scădea sub normalul perioadei. Minimele pot ajunge şi la -7 grade

Vremea va deveni mai rece faţă de normalul perioadei. Cerul va fi variabil în centru şi nord-vest şi mai mult noros în celelalte zone, cu precipitaţii slabe, mixte. Iată prognoza meteo pentru 6 martie.

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări şi ninsori slabe la munte şi în nord-est şi precipitaţii mixte în extremitatea de sud-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în sudul Banatului, Oltenia şi sud-vestul Munteniei, unde se vor atinge viteze în general de 45…55 km/h, dar şi în zona montană unde se vor depăşi 60 km/h. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -10 şi 2 grade. Izolat se va forma ceaţă.

Vremea 6 martie. Temperaturile vor scădea sub normalul perioadei. Minimele pot ajunge şi la -7 grade

Vremea 6 martie în ţară

Valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de intervalul anterior în regiunile sudice şi sud-estice, astfel că, în majoritatea regiunilor, se vor situa sub cele caracteristice perioadei. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în centru şi nord-vest şi mai mult noros în celelalte zone, cu precipitaţii slabe, mixte local în Banat şi Oltenia şi izolat în rest.

Noaptea, vor fi înnorări în cea mai mare parte a ţării şi, mai ales în jumătatea de sud-vest, vor fi precipitaţii predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice şi sudice, cu precădere în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 9 grade, cu cele mai ridicate valori în vest şi în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -7 şi 0 grade. Presiunea atmosferică va fi asemănatoare celei de cu o zi inainte, foarte aproape de normalul baric.

Vremea 6 martie în Capitală

La noapte, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă va fi de -3…-1 grad.

Vremea va fi rece pentru această perioadă din an. Cerul va fi mai mult noros, iar noaptea se vor semnala precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea unele intensificări în timpul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -1…0 grade. Presiunea atmosferică va scădea foarte puţin, la o valoare uşor mai mică decât cea normală.

Vremea 6 martie la munte

Valorile termice diurne vor marca o scădere faţă de intervalul anterior. Cerul va fi noros în Carpaţii Meridionali unde, mai ales noaptea, va ninge local consistent. În restul zonei montane, înnorările vor fi temporare si pe arii restrânse va ninge. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Munţii Banatului.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook