Stiri 

O fată de 12 ani care dispăruse a fost găsită cu un individ care a mai luat-o de acasă și în luna decembrie

O fată de 12 ani care dispăruse a fost găsită cu un individ care a mai luat-o de acasă și în luna decembrie

Un elicopter a survolat, luni, localitatea Ion Luca Caragiale din Dâmbovița, în căutarea unei fete de 12 ani, dispărută de două zile de acasă.

În cele din urmă, copila a fost găsită într-un bloc părăsit, împreună cu un bărbat de 20 de ani. Individul a mai luat-o de acasă și în luna decembrie și este cercetat pentru act sexual cu un minor.

Sâmbătă seara fata le-a spus părinților că merge la plimbare cu o verișoară de 16 ani. Copilele s-au întâlnit însă cu doi bărbați în toată firea, iar unul dintre ei a ademenit-o pe cea mică și a plecat cu ea.

Mama fetei dispărute: ”Ne-am dus după ea şi am căutat-o toată noaptea. Nu am găsit-o.”

Duminică seară, părinții au cerut ajutorul Poliției. Mai multe echipaje au fost trimise în zonă, sa dea de urma copilei.

La faţa locului a fost chemat şi un elicopter care aparţine Ministerului Afacerilor Interne, cu ajutorul căuia poliţiştii survolează deasupra localităţii şi încearcă să găsească orice indiciu care i-ar putea duce pe urmele fetei dispărute.

Luni după-amiază, fata şi tânărul de 20 de ani au fost găsiţi într-un bloc dezafectat din localitatea Mija, la câţiva kilometri de locuința adolescentei. Grav este, spun rudele, că acelaşi individ a mai profitat de naivitatea copilei și în luna decembrie.

Bunica fetei dispărute: ”Și nu l-a luat la Poliţie. Atunci trebuia, când l-a prins, să îl ia, să îl aresteze de tot. Doamne, are certificat la procuratură, d-ăla legist.”

Raportul sexual cu un minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani se pedepseşte cu închisoarea de la doi la șapte ani. Bărbatul era cercetat penal pentru această faptă, dar în libertate.

Sursa: ProTV

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook