Stiri 

Cum a apărut în fața fanilor tânăra care acum 3 zile spunea “În viața mea nu mai calc pe gheață”

Cum a apărut în fața fanilor tânăra care acum 3 zile spunea “În viața mea nu mai calc pe gheață”

Alexandra Trusova, sportivă care a cucerit medalia de argint în programul liber feminin al concursului de patinaj artistic de la Jocurile Olimpice 2022, a apărut din nou în fața fanilor, la 3 zile după ce afirma că “nu va mai călca în viața ei pe gheață”.

China Olympics 2022 Figure Skating Exhibition Gala
Tânăra de 17 ani a revenit pe gheață duminică, în cadrul ceremoniei de închidere a JO 2022, costumată în Wonder Woman.

Alexandra Trusova a fost din nou în centrul atenției, după ce joi a scris istorie: a reușit nu mai puțin de 5 sărituri cvadruple, în timpul programului liber.

Rusoaica a avut o ultimă evoluție energică în fața fanilor de la Beijing și promite să devină una dintre cele mai mari patinatoare din istorie.

“Ei bine, s-a întors. S-a întors pe gheață. A avut un cuvânt important de spus la programul liber.”, a declarat fostul patinator britanic Chris Howarth, la microfonul Eurosport.

“Este fabuloasă, cu tot cu această personalitate a ei. Sunt atât de fericită să o văd din nou pe gheață!”, a completat și Louise Walden.

Alexandra Trusova scris istorie la JO și a cedat nervos, după ce a luat doar argintul: “În viața mea nu mai calc pe gheață”

Lacrimi, acuzaţii, furie: programul liber feminin în concursul de patinaj artistic la Jocurile Olimpice 2022, Kamilei Valieva, a pus la grea încercare nervii celor din tabăra Rusiei imediat după finalul competiţiei.

Întâi Alexandra Trusova, care obţinuse totuşi medalia de argint, în faţa unei camere de televiziune, strigând de mai multe ori: “Urăsc acest sport!”

“Niciodată în viaţă… Urăsc acest sport! Urăsc acest sport! Urăsc toate asta… nu mă voi duce (la festivitatea de premiere), nu vreau să mă duc”, a spus Trusova, dezamăgită că a ocupat locul 2.

“În viața mea nu mai calc pe gheață. Nu se poate așa ceva. Toată lumea are o medalie de aur, numai eu nu. Este imposibil, este imposibil. Urăsc acest sport.”, i-a spus Trusova antrenorului său, citată de Eurosport.ru.

Alexandra Trusova a reușit 5 sărituri cvadruple

Alexandra Trusova este de departe cea mai tehnică dintre sportivele din Rusia care participă la Jocurile Olimpice de la Beijing. Sportiva de numai 17 ani a intrat în istoria patinajului: a realizat 5 sărituri cvadruple în timpul programului liber, toate reușite.

Mai târziu, în faţa presei, Trusova şi-a regăsit calmul şi a ţinut să relativizeze cele spuse de ea mai devreme: “Desigur, a fost multă emoţie. Şi mă voi gândi şi voi lua mai târziu o decizie în legătură cu ce voi face în viitor.”

“Am făcut tot ce am putut, am vrut să plâng, atunci am plâns, asta e tot. De trei săptămâni sunt singură, fără mama, fără câinele meu”, a adăugat ea.

Sursă:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook