Diverse 

Care este, de fapt, numele din buletin al Anamariei Prodan! Dezvăluirea făcută de Laurențiu Reghecampf, în plin scandal de divorț

Care este, de fapt, numele din buletin al Anamariei Prodan! Dezvăluirea făcută de Laurențiu Reghecampf, în plin scandal de divorț

 

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit care este numele din buletin al Anamariei Prodan. Înainte de divorțul de antrenorul Craiovei, ea este încă în buletin Anamaria Ionela Reghecampf

”Am auzit-o de multe ori să spună că o să îi pună numele lui Bebe Prodan. Pe tine nu te cheamă Prodan, în primul rând, o cheamă Anamaria Dumitrescu. Eu am luat-o Anamaria Dumitrescu, a fost măritată cu Tiberiu Dumitrescu.

Prodan nu știu de unde a venit, din familie, nu am întrebat niciodată. Tot timpul o întrebam de ce toată lumea îi spune Anamaria Prodan Reghecampf,

când pe ea o cheamă Tănase, ca pe tatăl ei. Pe ea, în buletin, o cheamă Anamaria Reghecampf”,

Scandalul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a căpătat proporții. Totul după ce antrenorul Universității Craiova a rupt tăcerea și a vorbit despre motivele care au dus la ruptura din căsnicia lui. Bărbatul celebru, în vârstă de 49 de ani, trăiește alături de amanta lui Corina Caciuc, cea care este mai tânără cu 20 de ani.

Procesul de divorț trebuia să înceapă la începutul lunii, dar prima înfățișare a fost amânată după ce avocații agentului de jucători s-au infectat cu Covid-19. Anamaria Prodan a cerut custodie exclusivă și l-a avertizat pe Reghecampf că va fi decăzut din drepturile părintești.

„Indiferent ce ar câștiga ea, Bebe tot băiatul meu e. Adică… mă gândesc că din răzbunarea asta pe care vrea ea să o pregătească, să mă denigreze pe mine„, a spus Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, schimb dur de replici în plin scandal de divorț

Replica soției lui nu s-a lăsat mult așteptată. Anamaria a tunat și a fulgerat pe contul ei de Instagram. A avut o reacție extrem de dură după ce a auzit ce a declarat tehnicianul Craiovei, cu care este căsătorită de mai bine de 13 ani.

Anamaria Prodan este sigură că Reghecampf nu este lăsat să îl vadă pe Bebeto de Corina Caciuc. Aceasta i-ar fi interzis să se mai întâlnească cu băiatul său din cea de-a doua căsnicie.

„Patetic și jenant. Mincinos ordinar! Urmează bebele tău? De câte luni nu ai voie să-l vezi? Într-un an l-ai văzut de două ori. Ai avut bilet de voie de 5 minute! Nu îți este rușine? Cum te ține pământul? Habar nu ai dacă trăiește sau dacă a crescut. Habar nu ai dacă este aici sau în altă parte„, a reacționat Anamaria, care l-a și jignit crunt pe Reghe.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook