Turism 

Hotelurile de pe litoral sunt în plină renovare. Când se dă startul sezonului turistic în 2022

Hotelurile de pe litoral sunt în plină renovare. Când se dă startul sezonului turistic în 2022

Hotel
Cu un număr mare de turișiti, care sunt așteptați pe litoral după relaxarea regulilor impuse de pandemia de coronavirus, proprietarii unora dintre hotelurile de la mare se grăbesc să termine lucrările de renovare.

Sute de muncitori lucrează la refacerea fațadelor, schimb[ tâmplăria și mobilierul, iar în unele cazuri, fac totul de la zero.

În Olimp, muncitori cocotați pe schele refac un hotel care acum două decenii era foarte căutat. În exterior au schimbat tâmpăria și lucrează la izolație, iar înăutru au pus gresie și fac recompartimentări.

Se va extinde parterul. Va exista și un lift exterior și bineînțeles se vor moderniza fațadele”, a spus managerul hotelului.

Sunetul mistriei care indinde mortarul se aude și în Eforie Nord.

Sunt câteva zeci de muncitori care lucrează doar la un hotel.

Aceste investiții fiind de peste 400 de mii de euro. Totul este nou”, a spus asistent managerul hotelului.

În aces caz – de pildă – sunt 400 de mii de euro care vor fi cheltuiti doar cu reamenajarea spațiilor comune și a restaurantului.

Lucrări de modernizare se fac și în Mamaia; cele mai multe în hotelurile de 3 stele.

Ca să poți să practici standarde tarifare diferite trebuie să atragi clienți cu bugete diferite, comportamente diferite”, a transmis managerul unui hotel.

Pe litoralul românesc sunt 283 de unități hoteliere acreditate. Anul acesta sezonul turistic se va deschide în ultimul weekend din aprilie.

Sursa:stirileprotv.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook