Politic 

Vîlceanu spune că nu a fost criticat de Ciucă pentru reproșurile aduse miniștrilor PSD: A fost o recomandare

Vîlceanu spune că nu a fost criticat de Ciucă pentru reproșurile aduse miniștrilor PSD: A fost o recomandare

Ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu, spune că nu a fost criticat de premierul Nicolae Ciucă pentru că le-a reproșat unor colegi din Guvern modul în care gestionează banii europeni. A fost o recomandare, iar Ciucă trebuie să-și facă datoria de premier de coaliție, a spus Vîlceanu.
„Nu, nu mi-a reproșat niciodată așa ceva. Dl Ciucă ne-a rugat să nu mai vorbim în contradictoriu în spațiul public, dl Grindeanu (ministrul Transporturilor, și el membru PSD) a spus că am discutat despre miniștrii PSD de la guvern”, a spus Vîlceanu.

„Nu am apostrofat pe nimeni, puteți să luați imaginile să vedeți că nu pronunț nume, spun ceva de notorietate publică. La Ministerul Sănătății și la Ministerul Muncii de ani de zile nu există o absorbție bună la fonduri europene”, a continuat ministrul.

„Repet, să fie foarte clar, nu a fost o critică față de nimeni, a fost o recomandare ca pe viitor să evităm astfel de situații”, a mai spus el.

Potrivit surselor Digi24, Ciucă l-ar fi certat pDan Vîlceanu pentru că i-a criticat public pe miniștrii Muncii și Sănătății, Marius Budăi și Alexandru Rafila, ambii de la PSD, pentru modul în care gestionează fondurile europene.

Există într-adevăr o slabă absorbţie la Ministerul Muncii şi o slabă absorbţie la Ministerul Sănătăţii. Din punctul acesta de vedere aş fi profund recunoscător dacă cei doi miniştri s-ar apleca mai mult asupra acestor aspecte legate de fonduri europene. Au trecut câteva luni şi evident şi eu, şi premierul şi toată populaţia României se aşteaptă să vadă progrese şi mai puţin scuze”, a spus luni Dan Vîlceanu.

sursa:digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook