Eveniment 

Vârstnic de 80 ani, arestat preventiv după ce a înjunghiat şi a lovit cu o cârjă un bărbat

Vârstnic de 80 ani, arestat preventiv după ce a înjunghiat şi a lovit cu o cârjă un bărbat

Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din comuna Dăneasa, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, după ce în urmă cu două zile ar fi lovit şi înjunghiat un bărbat în vârstă de 56 de ani, a informat joi Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Victima ar fi fost agresată după ce i-a solicitat bărbatului în vârstă de 80 de ani să plătească 50 de lei pentru că îl transportase cu o căruţă în oraşul Drăgăneşti-Olt şi înapoi la domiciliu.

În fapt, s-a reţinut că în seara zilei de 15.02.2022, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul G.N., în timp ce se afla în curtea locuinţei sale din comuna Dăneasa, judeţul Olt, a lovit-o pe persoana vătămată D.I., un bărbat în vârstă de 56 de ani, cu o cârjă din lemn, în zona capului şi a mâinii stângi, după care a înjughiat-o cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare 30-35 zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, a precizat sursa citată.

La audieri bărbatul în vârstă de 80 de ani a recunoscut fapta, însă a susţinut că anterior persoana vătămată l-a lovit cu un băţ în zona feţei.

La propunerea procurorilor, octogenarul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: ProTv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook