Local 

Noi modificări. CNSU propune acces în magazinele din mall fără certificat Covid

Noi modificări. CNSU propune acces în magazinele din mall fără certificat Covid

mall

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a votat, joi, proiectul HCNSU nr. 7 prin care se propune prelungirea stării de alertă și măsurile necesar a fi aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Principalele modificări propuse prin acest proiect de Hotărâre vizează:

a) menținerea măsurilor în vigoare la această dată referitoare la participarea persoanelor la activități până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, la nivelul localităților unde rata de incidență cumulată la 14 zile este mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori;

c) permiterea accesului tuturor persoanelor în interiorul operatorilor economici care au ca obiect principal de activitate comercializarea produselor alimentare de bază situați în centrele și parcurile comerciale dacă sunt stabilite culoare dedicate și controlate de intrare, deplasare și ieșire în/din acestea, cu asigurarea unei suprafețe de min. 4 mp raportat la suprafața destinată vânzării, pentru fiecare persoană și este limitat numărul coșurilor de cumpărături la numărul maxim de persoane ce poate avea acces.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook