Eveniment 

(Video) Tragedie descoperită de polițiști la Gemenea după ce inițial oamenii legii au fost chemati pentru un accident rutier!

 

Tragedie descoperită de polițiști la Gemenea după ce inițial oamenii legii au fost chemați pentru un accident rutier!

Accident rutier produs în localitatea Gemenea avea să trimită oamenii legii pe urmele unei abominabile crime. Un bărbat de 35 de ani și-a ucis soția în vârstă de 26 de ani, în casa bunicilor din satul Mesteacăn, iar apoi s-a urcat la volan și s-a răsturnat cu mașina. Întreg filmul este descris de IPJ Dâmbovița. Cei doi soți erau domiciliați în municipiul Târgoviște. Doi copii mici au rămas fără mamă.

La data de 28 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN 72A, în localitatea Gemenea, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, care s-ar fi răsturnat cu autoturismul.

Fiindcă acesta a susținut că si-ar fi omorât soția, un echipaj de poliție s-a deplasat urgent la o adresă indicată de el, în satul Mesteacăn, comuna Văleni Dâmbovița, unde a fost identificată o femeie de 26 de ani, decedată.

S-a constituit o echipă complexă de polițiști, condusă de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, care efectuează cercetări în cauză, urmând să se dispună măsurile legale.


Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook

Open Whattapp