Stiri 

PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD, EMANUEL SPĂTARU, VIZITĂ LA ȘCOALA DIN GORGOTA

Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru monitorizează modul în care s-a făcut mutarea elevilor școlii din Răzvad care a intrat de curând în reabilitare la Școala din Gorgota.
Dragii mei!
Pentru ca au existat cateva discutii nefondate legate de conditiile pe care le au copiii de la Scoala Razvad la Scoala din Gorgota, astazi, am fost impreuna cu copiii sa ne asiguram ca totul este ok!
*Autobuzele au venit la timp!(profesorii au fost acolo pentru a asigura bunul mers)
*La Scoala Gorgota, totul era foarte curat, cald si pregatit pentru cursuri!
*Materialele de protectie, masca si dezinfectant asigurate!
Sunt constient ca s-a creat un disconfort prin aceasta mutare, insa va rog ca si dumneavoastra sa fiti constienti ca Scoala Razvad nu se putea reabilita peste noapte sau cu elevii prezenti in ea!!!!
#Important– Durata reabilitarii scolii este de 12 luni, si nu 3 ani ( asa cum au tot spus unii, total neadevarat)!
De aceea vreau sa va rog sa incetam cu acest “negativism” si sa nu mai aruncam vorbe de tot felul, doar pentru cateva injuraturi!!!
Va amintesc ca la fel acuzau anumite persoane cand am rebilitat Scoala Valea Voievozilor, si spuneau ca va ramane inchisa, si iata ca nu a fost asa, ci din contra!!!
Am aratat ca am pus educatia pe primul loc si asa va fi in continuare!
Cred ca am aratat de multe ori ca suntem o administratie corecta si de cuvant, prin toate proiectele implementate!!! De acord ca anumite lucruri pot fi facute mai bine sau mai rapid, insa e bine sa ne raportam si la ce avem dar si la ce putem!!!
Va imbratisez pe toti si va doresc sa deveniti mai optimisti si increzatori in tot ce avem de facut, a precizat primarul Emanuel Spătaru.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook