Stiri 

Încăierare între migranți la granița dintre Serbia și România. Patru sirieni au ajuns la spital

Încăierare între migranți la granița dintre Serbia și România. Patru sirieni au ajuns la spital

politie
Foto: INQUAM Photos/ Daniel Stoenciu

O încăierare între migranți a avut loc, noaptea trecută, la granița dintre Serbia și România. Patru bărbați din Siria au ajuns la spital, după ce au fost răniți de câțiva cetățeni afgani și pakistanezi, înainte de a intra ilegal în România, scrie Mediafax.

În noaptea de luni spre marți, poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare au observat, în Beba Veche, opt persoane care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România.

Conform Poliției de Frontieră, patru dintre ei aveau plăgi la față, gât, mâini și traumatisme la cap. A fost chemată ambulanța, iar ulterior cele 4 persoane au fost duse la spital.

Totodată, au fost anunțate autoritățile de frontieră sârbe pentru a interveni.

Din primele cercetări s-a stabilit că cele opt persoane sunt cetățeni din Siria, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 32 de ani. Aceştia au declarat că, în Serbia, în apropierea graniţei cu România, au avut un conflict cu un grup de cetățeni afgani și pakistanezi.

Starea de sănătate a trei dintre bărbați este stabilă, iar cel de-al patrulea a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări.

Sursa: Digi24.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook