Local 

Dragodana!Drumul către o comună europeană! (VIDEO)

Dragodana! Drumul către o comună europeană!

La sfârșitul secolului al XIX-lea, comuna aparținea plășii Cobia din județul Dâmbovița și era alcătuită din cătunele Meri, Moara Popii, Cătunu Păunei și Dragodana, cu o populație totală de 886 de locuitori.Mai tarziu in 1968, comuna Picior de Munte s-a desființat și a fost inclusă în comuna Dragodana, iar de atunci, comuna are componența actuală și face parte din județul Dâmbovița.

 

In 2021 comuna Dragodana este una din localitățile în plină dezvoltare si asta datorită unei bune administrații oferită de o echipă de consilieri locali bine pregătiți si un primar pe măsură la inceputul celui de al 2 lea mandat. Comuna s-a dezvoltat considerabil in ultimii ani, dovadă fiind investițiile și infrastructura din toate satele care o alcătuiesc.

Se pare că sunt pe drumul cel bun având in vedere câteva reușite. Încă din primul mandat administrația locală condusă  de dl primar Gheorghe Sandu a reușit să asfalteze o suprafață de 28,5 km de drum comunal completând ceea ce era asfaltat de vechea administrație, adică 2, 3 kilometri.

Și sunt doar la început.Primarul comunei, împreună cu echipa sa au pregatite mult mai multe proiecte pentru a veni in sprijinul cetățenilor dar si pentru a construi o comună la standarde europene.

O altă investiție menită a păstreze siguranța rutieră a cetățenilor comunei este amenajarea trotuarelor pe secțiunile de drum traversate de DN 72, acestea fiind realizate exclusiv din bugetul local.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook