Eveniment 

O femeie de 91 de ani cultiva canabis, într-un centru de vârstnici, fără să știe: Îi plăcea planta

O femeie de 91 de ani cultiva canabis, într-un centru de vârstnici, fără să știe: Îi plăcea planta

O femeie în vârstă de 91 de ani a constatat duminică faptul că, fără să ştie, cultiva canabis pe balconul său dintr-un centru pentru îngrijirea vârstnicilor, situat în regiunea Schwaben din sudul Germaniei, relatează Agerpres, citând DPA.

O persoană angajată a centrului din localitatea Krumbach din landul Bavaria a alertat poliţia după ce a observat o plantă cu aspect suspect. Rezidenta a rămas uimită deoarece nu cunoştea numele plantei şi nu era la curent cu interdicţia privind cultivarea acesteia”, a anunţat poliţia luni.

Polițiștii: Ei îi plăcea planta

Ei îi plăcea planta, pe care o îngrijea de ceva vreme, aşa că nu a fost de acord ca aceasta să fie confiscată de poliţişti, au precizat autorităţile.

Abia după o perioadă de convingere şi multe explicaţii, femeia a fost de acord să predea planta. Nu se cunoaşte cum a intrat nonagenara în posesia seminţelor. Ea nu îşi va recupera însă planta, aceasta fiind distrusă deoarece este considerată un narcotic, a declarat luni un reprezentant al autorităţilor.

Femeie de 73 de ani din Botoșani, bănuită de contrabandă cu țigări

Poliţiştii din Botoşani au percheziţionat ieri locuinţa unei femei de 73 de ani bănuită că ar face contrabandă cu ţigări, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, în urma percheziţiilor, “au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, peste 500 de pachete de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă Duty free, pentru care femeia nu deţinea documente legale de provenienţă”.

Femeia este cercetată acum pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia. Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

sursa: dcnews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook