Eveniment 

Doi polițiști, cercetați disciplinar după ce au strigat după o femeie, pe stradă: Eşti prea mare. Dă-te pe partea ailaltă!

Doi polițiști, cercetați disciplinar după ce au strigat după o femeie, pe stradă: Eşti prea mare. Dă-te pe partea ailaltă!

Doi polițiști din stațiunea Covasna sunt cercetați disciplinar după ce pe internet a fost distribuită o filmare în care au un comportament necorespunzător față de o femeie.

Filmarea, realizată dintr-o autospecială, surprinde momentul în care unul dintre poliţişti scoate capul pe geamul portierei din dreapta şoferului şi îi cere unei femei care circula pe trotuar să traverseze pe partea cealaltă a drumului, pentru că obturează radarul.

“Treci pe partea ailaltă. Aşa, da, că nu mai văd aici. (…) Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă”, îi spune poliţistul, în timp ce colegul său râde, completându-l într-un limbaj inadecvat.

După ce imaginile au fost făcute publice, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna a început o cercetare prealabilă, după această procedură disciplinară urmând să fie luate măsuri conform Statutului Poliţistului, scrie Agerpres.

sursa: digi24.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook