Eveniment 

Toamna culturală la Pucioasa vine cu noi ediții. Vezi programul 

Toamna culturală la Pucioasa vine cu noi ediții. Vezi programul 

Ziua de 24 septembrie vine cu bucurii pentru copii și adulți! Centrul Cultural European Pucioasa vă așteaptă cu două premiere de care să vă bucurați!

La orele 9:30 și 10:45, toți copiii sunt așteptați la un spectacol inedit, „Arca pleacă la ora 8:00”. Se spune că „undeva în lume, într-o țară în care este numai zăpadă și gheață, trei pinguini privesc gheața, plictisindu-se. Iar atunci, un porumbel, mesager al lui Noe, îi anunță potopul și îi informează că pe arcă sunt doar două locuri disponibile.” Iar de aici… vă lăsăm să presupuneți, să creați imagini în minte și, dacă sunteți suficient de curioși, să veniți la spectacol!

După-amiază, se pot destinde cei mari, la spectacolul „Adulter sau Central Park West”, de la ora 18:30. Teatrul de Vest de la Reșița va impresiona din nou, cu rolurile puse perfect în scenă. Prețul unui bilet este de 20 lei, iar pentru elevi și pensionari, 15 lei. De asemenea, pentru rezervări și mai multe informații, puteți suna tot la numerele de telefon de mai sus, 0245 760 688 / 0734 747 344.

sursa: Actual Media

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook

Open Whattapp