Eveniment Stiri 

VIDEO Zilele Cetății Târgoviște 2021: prezentarea standurilor din scuarul primăriei

VIDEO Zilele Cetății Târgoviște 2021: prezentarea standurilor din scuarul primăriei

De la antichități și costume populare, până la cărți și roboți, oamenii au cu siguranță ce vedea dacă trec prin scuarul primăriei!

Standul expozițional de promovare a obiectivelor turistice din Municipiul Târgoviște și județul Dâmbovița vine și anul acesta cu o tematică tradițională superbă – costume și elemente populare. Un important rol în alcătuirea acestui stand l-a avut o tânără numită Cristina Ilie, colecționară de costume populare vechi de peste 100 de ani. De asemenea, Primăria Municipiului Târgoviște pune tuturor la dispoziție un ghid al obiectivelor turistice, accesibil în toate perioadele anului.

Următorul stand expozițional vizitat de noi a fost cel al echipelor de robotică Phantom și UnderConstruction de la Colegiul Național ,,Constantin Carabella” din Târgoviște, pe care probabil i-ați mai văzut și la evenimente trecute, cum ar fi cele patru ediții ale proiectului “Dăm like în parc”. Echipele vă prezintă cei doi roboți – Adina și Costel – dar și o sumedenie de obiecte printate la imprimanta lor 3D, suvenituri ale acestora și câteva obiecte confecționate de foștii membri. Sunt destul de sigură că Adina și Costel vor oferi și o demonstrație a abilităților pe care le au!

Andreea Budeanu, elevă, ne oferă și o scurtă părere despre ce a văzut astăzi la standuri.

Să nu uităm de Salonul Editorial, care este pe departe cel mai amplu și divers loc. La urma urmei, doar cărțile ne pun la dispoziție un întreg Univers, trebuie doar să alegi ce vrei să explorezi! La acest stand au fost nu doar edituri, dar au avut loc și lansări de carte.

Toate acestea pot fi vizitate până pe 8 septembrie, orele 10:00/11:00-18:00. PROGRAM “ZILELE CETĂȚII”

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook