Stiri 

PĂDURAR SNOPIT ÎN BĂTAIE ÎN PROPRIA CURTE, LA BILCIUREȘTI! AGRESORII AU FOST REȚINUȚI!

PĂDURAR SNOPIT ÎN BĂTAIE ÎN PROPRIA CURTE, LA BILCIUREȘTI! AGRESORII AU FOST REȚINUȚI!

Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în care o persoana este agresată, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița este imputernicit să comunice următoarele:

La data de 26 august a.c., în urma unei sesizari efectuate prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la făptul că un barbat de 53 de ani, a fost agresat fizic, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu, fapte prevazute de Codul Penal.

Sursă foto: INCOMOD MEDIA

Totodată, în cauză, se analizează existența elementelor constitutive ale infracțiunii de ultraj.

Persoanele banuite de comiterea faptelor se află în custodia polițiștilor, în cauză, fiind efectuate cercetări sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor și dispunerea măsurilor prevăzute de lege.

În urma cercetărilor efectuate, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei 3 bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, violare de domiciliu, distrugere și ultraj.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița. – informează IPJ Dâmbovița.

Sursa: ColumnaTV

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook