National 

CĂUTAT TREI ZILE DE SALVAMONTIȘTI, “DISPĂRUTUL” DIN MUNȚII BUCEGI ERA BINE MERSI ACASĂ!

 

CĂUTAT TREI ZILE DE SALVAMONTIȘTI, “DISPĂRUTUL” DIN MUNȚII BUCEGI ERA BINE MERSI ACASĂ!

    

O persoană rătăcită pe traseul Piatra Arsă – Poiana Stânii a cerut ajutorul salvamontiștilor în seara zilei de 21 august.
“Salvamontiștii din cadrul Serviciului Public Local Salvamont Sinaia și Serviciului Public Județean Prahova caută de aseară de la ora 21:00 o persoană rătăcită pe traseul Piatra Arsă -Poiana Stânii.
Persoana nu a fost găsită și nici nu mai răspunde la telefon, neavând semnal sau probabil având telefon inchis.
Numele celui dispărut este D. Z. și are 36 de ani!
Cine poate oferi orice informații care pot ajuta la acțiunea de căutare sunt rugați să le transmită salvamontiștilor din Sinaia sau Prahova prin intermediul Dispeceratului Național Salvamont- 0SALVAMONT sau 0372126668.
Vă mulțumim!”
Cel căutat a ajuns în cele din urmă acasă, dar nu a binevoit să anunțe și salvamontiștii cărora le ceruse sprijinul, astfel că aceștia au continuat operațiunile de căutare, angrenând și pompieri și jandarmi în aceste operațiuni.
“Dupa 3 zile de cautari, zi si noapte, de la apelul de urgenta lansat de cel cu probleme, dupa un efort deosebit a zeci de salvatori , dupa resurse umane, materiale si financiare consumate , abia acum cel disparut a binevoit sa isi pornesca telefonul si astfel sa aflam ca el se afla bine mersi la domiciliu. Noi nu mai putem spune nimic , astfel de situatii depasesc capacitatea noastra de intelegere…
Căutările tânărului de 36 de ani rătăcit pe traseul Piciorul Pietrei Arse au fost reluate în aceasta dimineața la a tine fiind mobilizați 18 salvamontiști din cadrul formațiilor Salvamont Prahova, Sinaia și Bușteni, 6 pompieri și 3 jandarmi.”
SURSA: SALVAMONT ROMÂNIA

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook