Local 

Se redeschide tronsonul de drum Târgoviște – Nisipuri – Răzvad

După perioada de reabilitare a drumului, dar și de coșmar pentru șoferi, se redeschide tronsonul Târgoviște – Nisipuri – Răzvad

  După o perioadă de lucrări intense, dar grea pentru șoferii care a trebuit să ocolească prin comuna Răzvad, se redeschide tronsonul de drum Târgoviște – Nisipuri – Răzvad.

Anunțul a fost făcut astăzi de președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, care a declarat  că vineri, 29 iulie, sau cel târziu duminică, 1 august, această arteră se va redeschide, reabilitată și refăcută, urmând să preia din nou traficul care, între timp, a ajuns la cote uriașe în zona Răzvad, Aleea Mănăstirii Dealu, acestea fiind rutele alternative.

”O să vă invităm cel târziu vineri, așa cum am promis public, la 1 august vom deschide drumul pe Nisipuri, un Drum Județean care este finanțat pe bani europeni. Vineri sau maxim 1 august, după cum am promis, vom da drumul și efectiv circulația, în primul rând pentru traficul greu, vom da drumul la acest tronson de drum”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Sursa DBonline

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook

Open Whattapp