Extern 

Români prinsi la furat in zonele devastate de inundatii în Germania

Mai mulți români au fost prinși la furat în zonele devastate de inundații în Germania

Mai mulți români au fost prinși în timp ce sustrăgeau diverse lucruri din zonele grav afectate de furtuni, din Germania. Aceștia sunt acuzați de însușirea fără drept a unor deșeuri.

În ultimele zile, polițistii au intervenit la peste 13 situații de acest gen, iar oamenii legii fac apel la cetățeni să raporteze orice persoană sau vehicul care li se par suspecte, conform Presse Portal, un portal oficial pe care se găsesc comunicatele transmise de poliția locală.

Printre cei care au fost surprinși profitând de dezastrul produs se află și câtiva români.

Sâmbătă, în Rahmedestrasse a fost observată o dubiță suspectă, iar unele persoane scotoceau printre resturi și încărcau fier vechi. O patrulă de poliție sosită în zonă i-a verificat pe aceștia, iar șoferului, un român în vârstă de 47 de ani, i s-au adus mai multe acuzații.

La amiază, tot sâmbătă, dintr-o furgonetă au fost furate o mașină de spălat vase și alte câteva electronice.  Acuzați de furt au fost doi români în vârstă de 20 și, respectiv, 34 de ani.

Un camion vechi care ridica suspiciuni a fost observat, tot sâmbătă, în zona Markaner/Linscheidtstrasse. După câteva ore, camionul a fost observat și de biroul de ordine publică de pe Brachtenbecker Weg. În acest caz un alt român, în vârstă de 46 de ani, a fost reclamat pentru încălcarea Ordonanței șoferilor, a Regulamentului comerțului și a Legii echipamentelor electrice.

Și nu numai românii au fost prinși făcând astfel de lucruri. Și un cetățean bulgar în vârstă de 20 de ani a fost acuzat, după ce a intrat într-o pivniță din Nettestrasse, care nu mai putea fi închisă, și a ieșit din aceasta cu o pungă. În pungă, polițiștii au găsit diverse obiecte electrice.

Sursa: StirileProTV

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook