Eveniment Stiri 

Cauza carambolului de pe A2. Șofer: „Mergeam cu 90 de km/h şi dintr-o dată am văzut numai lumini roşii”

Cauza carambolului de pe A2. Șofer: „Mergeam cu 90 de km/h şi dintr-o dată am văzut numai lumini roşii”

Mai multe accidente rutiere în lanţ petrecute vineri dimineaţă pe Autostrada Soarelui au provocat un carambol cu 55 de autoturisme implicate!

Peste 150 de oameni au trăit momente dramatice şi în final 5 copii şi 11 adulţi au ajuns la spitalele din Cernavodă şi Constanța. Alţi 8 răniţi au primit îngrijiri la faţa locului. Cauzele principale, spun poliţiştii, sunt ceaţa densă, viteza şi neatenţia. A fost declanşat planul roşu de intervenţie, iar forţe din judeţele Constanța, Ialomiţa şi Galaţi au intrat în misiune!

La ora 07.40 dispeceratul 112 din Constanța a fost anunţat de primul accident rutier petrecut la km 182 de pe Autostrada Soarelui, între Medgidia şi Cernavodă.

Din primele date, pe o ceaţă deasă, un şofer nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a acroşat autoturismul din faţa sa. Imediat s-a format primul carambol cu şase maşini. Două persoane au fost rănite.

Șofer: ”Carambol, viteză mare din cauza ceţii probabil că a fost un accident mai în față unii au frânat la timp alţii nu au frânat la timp. Persoana care m-a lovit a venit glonţ. Sunt în vacanţă, am toate bagajele vă daţi seama. Să vedem cum ajung cu maşina acasă, asta este problema”.

Sursa: StirileProtv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook