Eveniment 

RECORD de alcoolemie la volan, în Costinești! 3,17 mg/l alcool pur în aerul expirat

RECORD de alcoolemie la volan, în Costinești! 3,17 mg/l alcool pur în aerul expirat

 

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști. Pe lângă inconștienții care s-au urcat fără permis la volan, oamenii legii au depistat și un individ aproape de comă alcoolică. Avea 3,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un altul, depistat tot sub aburii lui Bachus, a fost reținut, urmând să fie propus spre arestare.

 

 

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogâlniceanu au depistat în localitatea Lumina, un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind ulterior prezentat Judecătoriei Constanța, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Costinești au identificat un bărbat de 42 ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe o stradă din Costinești, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 3,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Medgidia au identificat un bărbat de 36 de ani, care a condus un autoturism, pe DN3, în localitatea Ciocîrlia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.

M.P.

Sursa: Replica

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook