Eveniment Stiri 

Alertă de bombă, la Târgovişte. Un geamantan gol a pus pe jar Poliţia şi SRI-ul. Localnic: „M-am uitat. E gol geamatanul. Fără ţoale, fără nimic” VIDEO

https://youtu.be/As1uwee4ulc

Alertă de bombă, la Târgovişte. Un geamantan gol a pus pe jar Poliţia şi SRI-ul. Localnic: „M-am uitat. E gol geamatanul. Fără ţoale, fără nimic” VIDEO”

A fost alertă de bombă în Târgovişte, după ce locatarii unui bloc au anunţat, la 112, că pe spaţiul verde există un troller suspect. Forţele de ordine şi geniştii şi-au făcut apariţia la faţa locului şi au asigurat zona. Din fericire, nu a existat niciun pericol, iar valiza s-a dovedit a fi goală.

Poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că pe strada Udrişte Năsturel, din municipiul Târgovişte, se află un geamantan suspect.

Pentru că aşa impun protocoalele de securitate, a fost solicitată o echipă de pirotehnişti din cadrul S.R.I pentru dispunerea măsurilor de protecţie. Înaninte de a se covinge că geamantul este gol, geniştii au folosit razele x. Din fericire nu a existat niciun pericol pentru populaţie.

Localnicii au povestit că geamantanul se află pe spaţiul verde de mai multe zile. Ba chiar, unul dintre bărbaţi, spune că a deschis trollerul şi că a văzut că e gol.

„Am ieşit şi noi dacă e atât lume. Cine să lase bombe? Era de dimineaţă acolo. Acum văzut şi eu echipajul.  Eu stau aici pe prima scară. Am trecut aici la un prieten şi zic, bă, ce o fi în geamantanul ăla? O fi ceva? Şi m-am uitat. E gol geamatanul. Fără ţoale, fără nimic”, ne-a povestit un localnic.

 

Sursa: Adevarul.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook