Stiri 

ACCIDENT CU UN ATV LA PUCHENI

ACCIDENT CU UN ATV LA PUCHENI

Distribuiți pe Facebook
Distribuiți pe Twitter

 

Persoană răsturnată cu ATV-ul în Pucheni.
Echipaje de pompieri au fost solicitate să intervină în cazul unei persoane care s-a răsturnat cu ATV-ul pe care-l conducea, într-o râpă adâncă de cca. 50-70 m.
Din informațiile preliminare se pare că persoana este în afara vehiculului. Anunțul a fost făcut de o persoană care trecea prin zonă.
Au fost mobilizate mijloace de intervenție de la Detașamentul Târgoviște, o autospecială de descarcerare grea, de la Garda Voinești o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD și o ambulanță de la SAJ cu un echipaj medical.

Ajunși la locul evenimentului pompierii de la Garda Voinești au identificat o persoană care se afla pe ATV, conștientă, cooperantă. După evaluarea medicală efectuată de echipajul de paramedici, victima prezenta contuzii abdominale și este suspect de fractură membru inferior stâng. Victima a fost scoasă de pompieri din râpă de la cca. 30 m și predată echipajului medical de la SAJ.

Victima, un barbat de 72 de ani, a fost preluată de echipajul cu medic de la SAJ Dâmbovița și este transportată la UPU Târgoviște. – TRANSMITE ISU DÂMBOVIȚA

 

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook